A vágásról

bakelit lemez vágás

A lemezek vágását a ma létező legjobb minőségű géppel végezzük, hogy a végeredmény a préselt lemezekkel megegyező hangminőségű zenei élményt nyújtson. Nyugodt lelkiismerettel állíthatjuk, hogy ugyanolyan minőségben fogod visszahallani a hanganyagot bakelitlemezről, mint amilyen a jelforráson volt.

Az általunk vágott lemezek tartóssága meghaladja a préselt lemezekét. Ez alkalmazástól függően, több százszori lejátszást jelent.

A vágás menete

Vágás előtt a kapott zenét karakterisztikája (mély-, magas hangok, hangerő, sztereo effektek, stb.) alapján equalizereken keresztül beállítjuk, hogy megfeleljen a vágás követelményeinek, majd azt különböző encodereken és erősítőkön keresztül eljuttatjuk a géphez. Az átalakított hanghullámok rezgését két elektromágnes adja át egy gyémántkésnek. Ez a kés belevágja a megfelelő mélységű és amplitúdójú barázdákat a speciálisan erre a célra fejlesztett PVC lemezbe. Vágás közben folyamatosan monitorozzuk a vágott lemez hangminőségét. Lemezeinkre tűugrási garanciát adunk.

Azonban érdemes figyelembe venni az általunk javasolt játékidőket, mert jelentős túllépésük esetén reklamációt nem tudunk elfogadni.